755,00 kn 604,00 kn

Sku: HD190 Matt crna

Kaciga STEALTH Full-Face HD190 TRANSFORMER Matt crna

Clear selection

Kaciga STEALTH Full-Face HD190 TRANSFORMER Matt crna

 

Kaciga Transformer Stealth HD190

Transformator HD190 nudi dvije kacige u jednoj. Možete je koristite kao zatvorena tzv. Full-face  ili kao otvorena Jet kaciga s vizirom, jednostavnim uklanjanjem jedinstvenog dijela brade. Proizvedena s naprednom termo-plastičnom ljuskom. Vizir ima šest položaja te je ojačan protiv ogrebotina, vizir je proširen kako bi se pružala potpuna zaštita lica i kada se nosi kao otvorena Jet kaciga. U sunčanim uvjetima dolazi dodatni unutrašnji zatamnjeni vizir.

Anatomski dizajnirani  WICK-DRY* podstava sa Coolmax** tehnologijom osigurava udobnost vozača i po naj toplijim uvjetima. . (1350g)

  • Unutarnji zatamnjeni vizir
  • U skladu s europskom standardnom ECE 22-05
  • Vizir otporan na ogrebotine podesiv na 6 položaja
  • Uklonjiva i periva podstava s Coolmax tehnologijom
  • Kopčanje: Brza mikro kopča
  • 1300g

*Wick-dry tkanine su moderne tehničke tkanine koje odvlače vlagu od tijela. Izrađeni su od visokotehnološkog poliestera, koji, za razliku od pamuka, upija vrlo malo vode.

** ‘Coolmax’ je “Inteligentna” funkcionalna tkanina koja povećava udobnost i svježinu nositelja. Zbog posebnog presjeka korištenih poliesterskih vlakana (ne okruglih, već višekratnih, “multi-lobal”) tjelesna vlaga brzo se transporti kapilarnim učinkom na površinu tkanine, gdje može ispariti. Testovi su pokazali da odjeća s Coolmax-om upija deset puta manje vlage i suši se tri puta brže od pamuka.

Veličina

,