755,00 kn 604,00 kn

Sku: HD210 Droid narančasta

Kaciga MX STEALTH HD210 Droid Narančasta

Clear selection

Kaciga MX STEALTH HD210 Droid Narančasta

 

Fantastičan dizajnirana MX kaciga za motokros, enduro i ATV, HD210 DROID je ECE 22.05 & ACU Gold odobrena. Korištena od vozača na utrkama svjetskog prvenstva MXGP i MX2. Aerodinamički stilizirana ljuska proizvedena je od visokotehnološke specijalne termo-plastike s EPS slojem dvostruke gustoće za optimalnu zaštitu.

Unutarnja podstava od WICK-DRY* Coolmax** materijala, kako bi osigurala udobnost vozača tijekom vožnje je uklonjiva i potpuno periva.

Ventilacijski otvori: brada i čelo nudi povećanu ventilaciju, EYE-PORT funkcija bi naočale čvrsto stajale mjestu, sa sigurnom dvostrukom D kopčom. Visoka završna obrada MX specifična grafika. (1300g)

 

  • ECE 22.05 & ACU zlato odobreno
  • Uklonjiva Coolmax** podstava
  • Stealth aerodinamički dizajn
  • Veliki ventilacijski otvori
  • 1300g

*Wick-dry tkanine su moderne tehničke tkanine koje odvlače vlagu od tijela. Izrađeni su od visokotehnološkog poliestera, koji, za razliku od pamuka, upija vrlo malo vode.

** ‘Coolmax’ je “Inteligentna” funkcionalna tkanina koja povećava udobnost i svježinu nositelja. Zbog posebnog presjeka korištenih poliesterskih vlakana (ne okruglih, već višekratnih, “multi-lobal”) tjelesna vlaga brzo se transporti kapilarnim učinkom na površinu tkanine, gdje može ispariti. Testovi su pokazali da odjeća s Coolmax-om upija deset puta manje vlage i suši se tri puta brže od pamuka.

Veličina kacige

XL

Back to Top